Algemene verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van A Painted Star

Algemene verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden van A Painted Star

1. Toepasselijkheid
– Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.apaintedstar.com, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
– Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

2. Overeenkomsten
– Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door A Painted Star. A Painted Star is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

3. Artikelen
– De artikelen op deze site zijn thuis gemaakte produkten en vervaardigd uit een mix van oude en nieuwe materialen.
– De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur en de beschreven maten van de geleverde artikelen zou wat kunnen afwijken.
– Er zijn meerdere artikelen op voorraad. Het artikel kan al zijn verkocht, zonder dat dit op de site zichtbaar is. Hierover ontvangt u per email bericht.

4. Prijzen
– De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s. Administratieve kosten zijn, tenzij anders vermeld, bij de genoemde prijzen inbegrepen. Voor bestellingen uit het buitenland geld
BTW is bij de prijs in en staat op u factuur.
– Voor zendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het betreffende land,deze verzendkosten zijn niet gratis.
– A Painted Star kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

5. Betalingen
– Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail.
– Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en dient volledig binnen 7 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden.
– Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van A Painted Star.
– Is de betaling niet ontvangen binnen 7 dagen na orderdatum, dan vervalt de aankoop.

6. Levering
– A Painted Star streeft ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Hiertoe is A Painted Star echter niet verplicht.
– De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan A Painted Star kan worden toegerekend.
– Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst, bericht.
– Adressering gaat op basis van de door klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de door u ingevoerde gegevens. Indien de gegevens door u niet juist zijn ingegeven is
A Painted Star niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.
– Verzending gaat via POSTNL. Bij versturen via pakketpost ontvangt u geen track&trace nummer, wij hebben het wel, je kan ons er voor mailen.
– A Painted Star is niet verantwoordelijk voor zeraakte en afwijkende voorwaarden.brievenbuspost. Bestellingen kunnen op verzoek worden verzonden via pakketpost.

7. Ruilen of retourneren
– Ruilen van is mogelijk. Belangrijk is dus wel dat u de gehele artikelpagina goed leest. Als u nog vragen heeft kunt u A Painted Star altijd mailen.
– Voor retourneringen gelden de volgende voorwaarden:
1. Na bezorging van uw bestelling heeft u 7 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden.
2. De goederen dienen in originele staat te zijn, indien verpakt, in de originele verpakking te zitten.
3. Indien u goederen wilt retourneren, dient dit per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan A Painted Star via info@apaintedstar.com, waar verdere instructies volgen.
4. De kosten van de retourzending komen ten laste van de koper. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
5. Bij retourneren zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.

8. Aansprakelijkheid
– A Painted Star is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan uw bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik.

9. Copyright
– Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van A Painted Star informatie, foto`s etc. van de site te halen of te kopiëren .

10. De wet kopen op afstand

– Wij hanteren de regels van de wet kopen op afstand