Over ons * About us

Ik heet u van harte welkom in de webwinkel A Painted Star.
A Painted Star staat voor creatief, kwaliteit, en is voor iedereen die zichzelf en of een ander wil verblijden met een leuke gezellige creatieve workshop. Het streven is om met A Painted Star een leuk herkenbaar, vriendelijk, creatief maar vooral gezellig bedrijf neer te zetten. Als eigenaar zal ik mij even voorstellen.
ik                                                                                        Mijn naam is Esther de Jong ik woon in Monnickendam een stadje op 15 minuten af van Amsterdam / Holland.

Heb als activiteitenbegeleidster gewerkt, creatieve handvaardigheid gegeven en in mijn vrije tijd als autodidactisch beeldend kunstenaar jaren bezig geweest met kunst in de vorm van keramiek ,mozaïek en schilderijen. Maar vooral met het maken van veel leuke en mooie dingen.

Met A Painted Star combineer ik alles waar mijn passie naar uit gaat. Ik ontwerp en creëer een grote verscheidenheid aan items en deel dit creëren nu ook met verschillende groepen mensen.  In verschillende stijlen en voor een iedere leeftijd en of niveau is er voor elke groep wat wils. Naast gezellige creatieve workshops geven  is A Painted Star ook een webwinkel  met een uitgebreid assortiment thuis gemaakte lifestyle producten. Elk product is vrij uniek, heeft kwaliteit en is met liefde gemaakt.ingepakt item
Voor elke klant wordt de bestelling ook zodanig ingepakt en als cadeautje afgeleverd.
De producten zijn elk apart gemaakt dus bijna allemaal uniek. De voorraad wisselt vaak en bied dus elke keer weer een leuke keuze aan o.a. originele cadeaus. De meeste spullen zullen door mij persoonlijk gemaakt zijn.

A Painted Star, een winkel waar de Klant voor verschillende personen met verschillende smaken spullen kan uitzoeken. Alles als cadeau afgeleverd wordt dus de klant zelf niet moeilijk hoeft te doen en het zelfs direct door ons naar die persoon kan laten sturen. Voor de verschillende workshops in creatieve handvaardigheid geldt dat elke workshop aangepast wordt aan de grote, de leeftijd en het niveau van de groep. Er zijn allerlei verschillende opties mogelijk en ik werk met mensen van 2 jaar t/m 120 jaar of ouder 🙂

Een winkel voor een ieder die zichzelf en of een ander wil verblijden met een leuk cadeau.

Interview A Painted Star door Christine Mooijer.

Meer informatie over Christine vindt u op www.christinemooijer.nl