Over ons

Wij heten u van harte welkom op de site van Casa de la Suerte.
Casa de la Suerte staat voor rust, relax, landelijk, natuur, gezelligheid, vakantie of te wel in het kort ,huis van de mazzel of huis van het geluk. Het streven is om met Casa de la Suerte een leuk herkenbaar, vriendelijk, artistiek maar vooral gezellig vakantie appartement neer te zetten. Een plek waar men voor 2 nachten, een weekje of misschien gewoon wel 4 weken heerlijk kan komen ont stressen. Dit kan als persoon alleen of met twee. Want in de slaapkamer kun je kiezen hoe de bedden gezet worden. als 2 enkele losse bedden of als 1 tweepersoonsbed . En wanneer je het geen punt vindt kunnen er ook nog 2 mensen op de ruime slaapbank in de woonkamer slapen.

Als eigenaren zullen wij ons even voorstellen.


wij zijn Esther de Jong en Ronald ( Ron) Slinger. Wij zijn maatjes en tegenwoordig ook kluspartners van elkaar. 

Esther heeft als activiteitenbegeleidster gewerkt, creatieve handvaardigheid gegeven en in haar vrije tijd als autodidactisch beeldend kunstenaar jaren bezig geweest met kunst in de vorm van keramiek ,mozaïek en schilderijen. Maar vooral met het maken van veel leuke en mooie dingen. Ze geniet zodra de zon schijnt en vindt dingen voor en samen met mensen doen het leukste wat er is.

Ron is een handige duizendpoot en is jaren lang eigenaar geweest van een winkel in Amsterdam noord,  de bedden specialist genaamd en heeft verder veel ervaring in chaufeurswerk en Klussen vanwegen zijn eigen bedrijfje Rons klus en bezorgdienst.

Met Casa de la Suerte combineren we veel van waar onze passie naar uit gaat. Het was heerlijk om eigenhandig een mooie fijne plek te creëren waar mensen op hun gemak heerlijk vakantie kunnen houden, tot rust kunnen komen en heerlijk kunnen genieten van natuur , kunst en cultuur.