Week 7. Vakmannen

Iedereen die mij een beetje goed kent weet dat ik in het verleden geen goeie ervaringen heb met mannen die zichzelf vakman noemen. En ik weet niet of het vanwege het type man is, het hem in het woord zit……, Of dat ik gewoon pech heb met een aantal van de gene die ik tot nu toe ontmoet heb. Maar er is iets vreemds bij gekomen. Ze schijnen allemaal iets gemeen te hebben waar ik niet goed raad mee weet .  Ten eerste komen ze standaard niet op de eerste met mij afgesproken datum en tijd. Dus is hun komst altijd weer afwachten en op het moment dat ……. , een complete verrassing .
En nu blijkt …… de mannen laten graag iets achter ! Er liggen hier zonder dollen, schoenen van de loodgieter, Een paraplu die al voor tweede keer is blijven liggen van de elektricien, een agenda van de laatste Nederlandse aannemer en de Spaanse aannemer heeft zijn vergeten werkmap dan toch maar even deze week alsnog opgehaald 🤔. ????? Hoe dan? 😂😂
 Maar goed. Ik heb nu vier beloofde offertes …. en nog geen teken van leven . Wel van elk van de mannen hier en daar een handige tip gekregen dus die sla ik op.
Ik zelf heb nu de holle buizen van alle door geslepen hekwerken gevuld met pur. De grote muur van de buren met hun toestemming op ons dakterras gewit en laatste vogelkooitje af geschilderd.
Halverwege de week kreeg ik een leuke kaart van Nelly en Edwin met een mega lieve tekst van Nelly. .  En op vrijdag leerde ik Chris en Jennifer kennen. En hun buurman Collin. Zij wonen twee straatjes bij mij vandaan en komen uit Engeland. Collin woont hier al 17 jaar het hele jaar door en Chris en Jennifer hebben hun huis al 15 jaar en hebben het net als Ron en ik om in de winter en vakanties naar toe te kunnen. Het feit dat deze mensen al zoveel jaar zo gelukkig van dit dorp worden zegt wel heel veel vond ik. En daar word ik gelukkig van .
Ondertussen bezig geweest met het inrichten van de kelder maar dat is nog niet geheel naar mijn zin
  Ben ik begonnen met twee houten stoeltjes op te knappen om er plantenbakken van te maken en worstel ik nog met cement voor ook nog wat andere plantenbakken. Helaas wordt het cement niet zo hardt als ik hoopte dus worstel nog even verder. Maar wanneer er dingen nog niet lukken maakt het wandelen in de natuur hier echt heel veel goed.
 .En we kregen deze week wel een hele fijne offerte van de elektricien. Hem gelijk gevraagd te beginnen …. . Hij heeft belooft dat te gaan doen maar helaas nog geen datum gekregen dus ….. wordt vervolgt …..