Week 4. Mijn maatje vertrekt naar Nederland ….

Deze week is het zowaar gelukt! We hebben na maanden wachten en meerdere bankbezoeken en heel wat keren lang wachten zowaar werkende bankpassen  😁✨.                                                                            De offertes van elektriciens en aannemers laten nog wel op zich wachten en zolang we niemand vinden die bereid is om de stoppen-groepen en de daarvoor benodigde toestemming voor een schappelijke prijs te regelen, kunnen we niet verder op 1 hoog. Maar halverwege deze week kan Ron de frustratie hierover los laten en ontspant. Dat heeft een heel fijn gevolg.  Naast dat hij nog even wat kleine klussen doet zodat ik er straks wat gezelliger bij zit in mijn eentje, zie ik hem jonger en verrassend liever worden. Verrast hij me met een leuk uitstapje naar de markt in Pizarra waar hij mooie bloeiende plantjes voor mij koopt. Hangen we daarvan gezellig samen 2 bloempotten aan de nu nog half kaal gekrabde voorgevel, hebben fijne gesprekken en ontpopt mijn vriendje zich in een ware romanticus.                                                                                                                                                                              De laatste uurtjes samen op vrijdag besteden Ron en ik aan de mozaïek puzzel van de buitenmuur. Voor het vervangen van de waterleiding moest een deel van de buitenmuur open gebroken worden. Daar zit een lambrisering op van natuursteen en die moeten we natuurlijk wel weer netjes terug plaatsen. Omdat er veel cement op sommige plekken moet komen krijgen we het niet gelijk in één keer helemaal goed. Dus zodra dit grote deel goed gehard is zal ik het reststukje een keer alleen afmaken.                                                                                                                                                                                                                                                                                       Vrijdag nog even lief romantisch samen met zijn tweetjes wat eten in het restaurant bij het terras ….. en dan vertrekt mijn lieve maatje naar Nederland .💕
De eerste nacht en eerste dag helemaal alleen in Spanje voelt wat onwennig 😁 . Maar omdat mijn elektrische kacheltje ( voor in de avond) uitviel gelijk maar aan het klussen geslagen. Bleek gelukkig alleen een los draadje te zijn dus, dat was snel opgelost. Daarna de lamp in de slaapkamer goed, en de hal van een nieuwe hanglamp voorzien. Voor ik aan het grotere werk begin, dit weekend gebruikt om het leefbare deel van het huis weer van puin-gruis en stof te ontdoen en het wat meer eigen te maken.
          
Daarom ook maar gelijk de brievenbus bevestigd met onze namen er op😜
Krijg je nu de neiging om wat in die brievenbus te stoppen ? ….. haha ….. dat kan hoor :
Ron Slinger y Esther de Jong
Calle las Bravas 7
29566, Casarabonela
Málaga , España
Maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langs komen !

Comments are closed.