Week 1 . Het tekenen van de contracten en het krijgen van de sleutel !

Maandagavond 25-2-2019 stonden we na een auto gehuurd te hebben dan eindelijk om 24:00 uur in Casarabonela. Nu nog even het huur appartementje zoeken en naar bed . Ehhhh …..maps geeft een plek aan waar een restaurantje zit zonder bel. Alle straatjes er omheen proberen ….. . En dan een straatje vinden dat qua naam er erg op lijkt maar nergens een uithangbord . Dus aanbellen op hoop van zegen. Geen reactie…. . Ondertussen is het al ruim 1 uur en er is niemand. Ron stelt voor maar in de auto te gaan slapen.

Ik hoor paar huizen verder opeens mensen praten en klop aan. De dames willen gelijk helpen en samen komen we er na een tijdje achter dat het adres klopt en er een nummerslot is. Dus zeg ik, dan zal je toch echt een code gekregen hebben. Ron weet van niks ….. ,ehhh ,hij had wel veel reclame binnen gekregen van hen dus gestopt met lezen van hun mail en ja hoor we konden om half twee naar binnen in appartement 1 C .

Wel wat vreemd dat er twee slaapkamers, een dakterras , jacuzzi is en overal wasgoed hangt??Ondertussen had hij hun al een mail gestuurd met dat hij geen code had. Maar wij snel ons bed in ….. en toen kwam het antwoordt dat we welkom waren in appartement 1B! Met de code… oeps….Snel alles weer naar beneden verhuist. Wat wel een stuk kouder was. Maar snel slaapkamer raam dicht en proberen te slapen. Mijn God wat koud zelfs onder dik dekbed…. .???? Hoe kan dat nou…..? Vanmorgen kwam ik er achter dat het keukenraam gewoon hele nacht groots open stond en ja dan is 6 graden…koud! 

Maar vandaag 25-2-2019 doen we dat anders en begint de dag goed!

Op naar het officiële gedeelte . Gezellig samen met de familie van eigenaren naar de notaris ….. en dan is het zover…. Ron & Ik hebben getekend en zijn ieder voor 50 % eigenaar van het huis en delen officieel een voordeur en zitten daarna heerlijk onder de zon met 21 graden te genieten op terras …

 

 

 

 

Na afloop van het tekenen bij de notaris nog even samen met de oude eigenaren op de foto ….

Comments are closed.