week 1. De verhuiswagen komt het dorp niet in …..

Dat er geen auto door de straat kon wisten we. Maar daar hadden we een oplossing voor. Aan de rand van het dorp kon een vrachtwagentje met onze spullen komen en dan hoefde we nog maar twee straatjes door met zelf gemaakte platen op wieltjes waar we meubels of kratten op konden zetten.

Maar helaas …. het vrachtwagentje bleek een immens grote vrachtwagen te zijn. En deze komt niet eens het begin van het dorp in. We spreken om 14.00 uur af met de chauffeur bij de beroemde Cactus tuin net voor het dorp. Daar zal hij door de constructor Diego naar een plek geleid worden en dan gaat Diego met een vriend samen op een voor ons op dat moment nog onbekende manier ons probleem even oplossen .

Ehhhh ….help . Na een app-je met de chauffeur blijkt dat de vrachtwagen met pech staat en dat er hulp onderweg is maar het wel een uur of zes kan worden voor hij hier is. Maar we hebben geluk en om 16.00 uur staat hij er.

https://www.instagram.com/p/BuslvniIU4m/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19ryd1ecjhovx

En dan begint het …… Wat een werk. Het wagentje dat Diego gebruikt is zeker een hulp maar met een hoeveelheid spullen die wij mee hebben zou dat nachtwerk worden. Dus Ron is ook steeds een deel van de spullen met de auto gaan halen en deze vlakbij het huis afgezet zodat we samen deze steeds weer snel in het huis konden zetten voor Diego met de volgende lading kwam. en als alle mannen weg waren moest ik weer snel alles binnen zo verplaatsen dat de hal weer leeg was voor een volgende lading. Wat hebben we allemaal lopen tillen slepen en haasten want de vrachtwagen stond daar maar en moet eigenlijk zo snel mogelijk weer door. Gelukkig was het een heel vriendelijke chauffeur die op zijn manier mee hielp.

Hier onder kun je zien hoe dat verhuizen met Diego en zijn vriend ging ….

https://www.instagram.com/p/Buspw2fIpcH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17f5ipn0h3pev

Dit  heen en weer rijden duurde uren …… . Maar uiteindelijk stond   om 21.00 uur toch alles bij ons binnen. Wat een opluchting !

Comments are closed.