Toeval, Moed en Mazzel. 

Call de las Bravas 7  

Je hebt een droom ….. . Al jaren …..! En je vriend blijkt dat zelfde ook al jaren te dromen. Dat is natuurlijk leuk. Maar om dromen te verwezenlijken moet je een aantal dingen mee hebben. Dat is een goed portie  Toeval, Moed en Mazzel.

 

Vlak voor onze speurtocht naar een mini klein te betalen huurhuisje voor mij in -, en onze reis naar Spanje deed onze rode “vakantie” bus raar. Dus werden het helaas geen weken rondtrekken. Maar gingen we vrij onverwacht voor twee weekjes met het vliegtuig naar Malaga en kwamen wij in Casarabonela terecht. Dit alleen maar om het simpele feit dat we daar een leuke aanbieding om te kunnen overnachten vonden. Waren we met de rode bus gegaan hadden we dit dorpje vast links laten liggen …. . Dus lang leven het ” Toeval“.

We legde contacten. Spraken met handen en voeten met lieve oude dametjes. Kregen de meest uiteenlopende huisjes te zien. Werden zoals jullie ondertussen al weten verliefd op de straatjes, de mensen en het immens mooie uitzicht over het dal.

Ben je er dan al ??? Nou nee …. Dan begint het pas. Want hoe ga je dit aanpakken. Kan het überhaupt wel ? Gaat het ons op dit moment lukken? Er is Moed voor nodig om dan de sprong in het diepe te wagen.  En gelukkig waren we tegelijkertijd klaar om samen in het avontuur te duiken.

En daarna vielen er nog meer puzzelstukjes samen, kwamen we Linda, een leuke tolk tegen die ons heel lief super heeft geholpen. We hadden Mazzel! Maar we zijn er nog niet! En hebben nog een heleboel geluk nodig om dit en onze droom haalbaar te laten worden. Maar wanneer je een huis vindt in de ….. Calle de las Bravas  ( Straat van de Dapperen ). Op het geluksnummer 7 ! In een plaatsje met de vriendelijkste mensen ter wereld dan kan het toch bijna niet anders zijn dan dat allemaal goed moet komen ……

Call de las Bravas ligt net achter het historisch centrum en de bloempotten zetten we net als daar er zeker straks neer . Om een beetje een idee te krijgen hoe het nu is maakte Ron een filmpje van het straatje en het huis .

Klik op onderstaande link :

Calle de las Bravas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.